Problems


PVOutput transferred from previous owner, no data has been generated since 2nd June [Problems] (7)
Uploaded data points skipped at 1hr 25min intervals [Problems] (6)
Download link missing [Fixed] (2)
Use 'Number of Outputs' in PV Ladder averages [Fixed] (5)
Enphase auto download not syncing consumption and Solar generation [Problems] (4)
Consumption seems to add to generation [Problems] (4)
Data aggregation [Problems] (4)
Daily Production Data Problem [Problems] (7)
Efergy data today [Fixed] (4)
Power consumption spikes every 15 minutes [Problems] (8)
Target graph bug [Fixed] (2)
EKM meter v4 is not work [Problems] (20)
Wildly wrong 'average power' as well as the calculated 'net' power-used [Problems] (13)
Can't view pvoutput on tv web browser [Problems] (7)
SolarEdge Inverter -- Inverter Temperature or Voltage NOT being shown? [Problems] (2)
No longer vissible in liveview of a group [Problems] (3)
Error in Data Settings [Problems] (9)
SBFSpot not uploading to PVOutput [Problems] (5)
SMA Inverter produces (some) bad data [Problems] (3)
Import doesn't equal consumption on zero generation - problem? [Problems] (7)
Live outputs ordering by efficiencies [Problems] (6)
Setting up from Engage Hub [Problems] (14)
Incorrect consumption data [Problems] (5)
Deleting all records? [Problems] (3)
Thumbnail photo of my system [Problems] (13)
Efergy Engage Hub Lose Network Connectivity Daily [Problems] (5)
Live Loader Validation Errors [Problems] (3)
Aggregate is not the sum of all children [Problems] (5)
Site is down? 17:20 2018-05-01 PDT [resolved] [Problems] (4)
Night time solar generation [Problems] (7)